Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Tarot

Direct informatie over Tarot

Probeert u een betrouwbaar medium te vinden ?

Wij zijn in het bezit van de geschiktheid, de geleerdheid en de verworvenheid om u beter te kunnen dienen !

Onze specialisten voorspellen uw toekomst op alle gebieden, op liefdesgebied tot geldzaken.

Als u zult signaleren, werken onze consulenten alleen voor onze services . Ze worden eveneens op vaststaande momenten bijgeschoold en moderne technieken onderwezen. Op die manier zijn we er stellig zeker van dat zulks u eersterangs service en zeer gedetailleerde prognoses bekomt.

Op de hoofdpagina van de raadgevers vindt u alle feiten omtrent het verleden, de specialismen en de bedrevenheid van onze specialisten. Dat is cruciaal om te bevatten opdat u immer de adviseur kunt uitkiezen dewelke het best aan uw geding overeenstemt.

U kan onze adviseurs op allerlei manieren contacteren. Immer op de manier dewelke voor u het aangenaamst is.

Probeer het nu zelf!

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Tarot:

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentMeer informatie over Tarot

Tarot is een eeuwenoud kaartspel die vermoedelijk is ontstaan tijdens de Italiaanse renaissance rond 1430 in Milaan in Bologna, maar heel zeker kunnen we dat niet zeggen want dan andere onderzoekers verklaren dat er sporen van de Tarot zijn gevonden in het oude Egypte en zo door zigeuners in de late middeleeuwen de Tarot van Egypte naar Europa brachten.

Men meende dat het woord ? tarot ? ontstaan was uit de samenvoeging van twee Egyptische woorden: Tar = weg en Ro = Koninklijke. De zigeuners die deze ? Koninklijke weg? naar Europa brachten zouden afstammelingen zijn geweest van de priesters van Serapis. Het mysterieuze boek met de geheimen van Serapis zou de Tarot zijn geweest. Er zijn veel prachtige verhalen over het ontstaan van de Tarot, maar aan echte feiten is echter weinig of niets bekend.

Wat wel zeker is, is dat de Tarot een 78-delig kaartspel is die men verdeeld onder twee groepen, namelijk : de ?Grote Arcana? en de ?Kleine Arcana. Het woord Arcana wordt vertaald als geheim dus spreken we over het boek van grote en kleine geheimen.
De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en symboliseren wezenlijke aspecten van de microkosmos en de macrokosmos. Het zijn kosmische gegevens die in de macrokosmos van het bestaan en in de microkosmos van de menselijke persoonlijkheid werkzaam zijn en er vorm aan geven. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten en symboliseren de alledaagse dingen uit het leven. De gehele Tarot vormt een eigentijdse presentatie van een oeroude bron van zelfkennis en wijsheid.

Om nu dieper op de Tarot in te gaan wordt de Kleine Arcana onderverdeeld in vier groepen waarbij we die zelfde groepen ook tegenkomen in het moderne set speelkaarten die trouwens is ontstaan uit de Tarot. Zo hebben we de groep van de staven met het gewone kaartspel gelijkgesteld als de klaveren en staat voor je driften en daden. Een tweede groep zijn de bekers, in een gewoon kaartspel zijn dit de harten en worden geassocieerd met je emoties. Een derde groep uit de Tarot zijn de zwaarden en heten in het traditionele kaartspel de schoppen en worden de wapens van de geest genoemd, het denken. Als laatste groep in de Tarot heb je de munten, in een gewoon kaartspel heten ze de ruiten en staan voor je talenten en het financiële.

Wie de kennis en de geheimen van de Tarot kent kan zichzelf en andere mensen helpen een weg banen in de alledaagse problematiek en een pad wijzen naar uw hogere ik. Heb jezelf deze kennis niet laat je dan bijstaan door een ervaren Tarot kaartlegger en sta verbijsterd van de oeroude symboliek die toch een groot deel van je leven kan veranderen.

Om te bellen via CREDITS (0,90?/min) bel je het nummer 085-88.80.119 (Nederland), 02/400.43.79 (Belgie) of 0031 85-88.80.119 (Buitenland). Om hiervan gebruik te kunnen maken, maak je een GRATIS ACCOUNT aan. Meer info over de credits vind je HIER.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Tarot:

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentGerelateerde pagina'sHeb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar contact@hipay.com.