Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Astrologie

Direct informatie over Astrologie

Probeert u een betrouwbaar medium te vinden ?

Wij zijn in het bezit van de geschiktheid, de geleerdheid en de verworvenheid om u beter te kunnen dienen !

Onze specialisten voorspellen uw toekomst op alle gebieden, op liefdesgebied tot geldzaken.

Als u zult signaleren, werken onze consulenten alleen voor onze services . Ze worden eveneens op vaststaande momenten bijgeschoold en moderne technieken onderwezen. Op die manier zijn we er stellig zeker van dat zulks u eersterangs service en zeer gedetailleerde prognoses bekomt.

Op de hoofdpagina van de raadgevers vindt u alle feiten omtrent het verleden, de specialismen en de bedrevenheid van onze specialisten. Dat is cruciaal om te bevatten opdat u immer de adviseur kunt uitkiezen dewelke het best aan uw geding overeenstemt.

U kan onze adviseurs op allerlei manieren contacteren. Immer op de manier dewelke voor u het aangenaamst is.

Probeer het nu zelf!

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Astrologie:

Delphine 1421
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Medium ik gebruik mijn Pendel en Kaarten om correcte antwoorden te geven
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentMeer informatie over Astrologie

De astrologie gebruikt een taal die zowel technisch, symbolisch als poëtisch is, mochten we ons deze taal die afstamt uit de wetenschap en de kunst, eigen maken, dan leren we onszelf en ook anderen beter begrijpen. De basis van de astrologie werd ongeveer over 4000 jaar ten gronde gelegd toen het basisprincipe van de dierenriem ontwikkeld werd. Zij beruste op de studie waar er overeenkomsten werden gezien tussen gebeurtenissen in de natuur en bepaalde hemelverschijnselen, die met regelmaat terugkwamen.

De taal van de astrologie bestaat uit 32 symbolen waaronder zich dan ook de 12 symbolen van de dierenriem bevinden. Die laatste zullen waarschijnlijk wel gekend zijn, ook al ben je niet ingewijd in de astrologie. Het gaat hier over de sterrenbeelden ram, stier, tweelingen ? enz. Astrologie is geen cursus waar je op twee dagen door bent, maar vergt wel enige jaren intensieve studie voor je aan de slag kan als astroloog(e). Alles heeft te maken op welk uur je geboren bent, op welke plaats, wat is de beweging van de planeten, welke planeten vallen samen, en zoveel meer. In de astrologie wordt alles perfect uitgerekend en getekend dat het inderdaad een taal op zich is. In de astrologie kennen we de 12 dierenriemtekens die je dan ook op zich nog kan onderverdelen in verschillende elementen, zoals het element lucht, vuur, aarde en water.

Ieder element heeft zijn eigen specifieke waarden waar je de persoonlijkheid van een mens kan aan linken. Bijvoorbeeld in de astrologie is iemand van het element water een emotioneel type, het element vuur heeft dan de eigenschap dominerend over te komen, en zo kan je met astrologie eigenlijk voor een groot deel het karakter van een mens neerschrijven. Ook kan je met de astrologie een toekomstbeeld schetsen van iemand, maar dit gaan we overlaten aan de gespecialiseerde personen in de astrologie.

Ook kan je in de astrologie laten berekenen welke partner het best bij je zou passen en zoveel meer. Je hebt ook verschillende soorten zodiacs in de astrologie. Zo heb je de Egyptische zodiak, de zogenaamde Thebaanse kalender. Je hebt dan de Keltische zodiak, die werkt met verschillende soorten bomen en planten die je dan wel kan associëren met de dierenriem die we kennen van de gewone astrologie. Ook heb je dan de Chinese horoscoop die menig mensen bekend in de oren zal klinken als ze horen van de draak of de rat of het everzwijn. Maar één ding in de astrologie staat vast, welke vorm er ook wordt gebruikt, het basis principe blijft het zelfde, alles is bedoeld om de mens beter te kunnen begrijpen.

Om te bellen via CREDITS (0,90?/min) bel je het nummer 085-88.80.119 (Nederland), 02/400.43.79 (Belgie) of 0031 85-88.80.119 (Buitenland). Om hiervan gebruik te kunnen maken, maak je een GRATIS ACCOUNT aan. Meer info over de credits vind je HIER.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Astrologie:

Martine 1412
Beschikbaar
profielfoto
Wil je in de toekomst kijken? Wil je meer weten over je relatie, liefde, werk of geldzaken. Als ervaren kaartlegster help ik je graag.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentGerelateerde pagina's

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar contact@hipay.com.