Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Kaartleggen

Direct informatie over Kaartleggen

Probeert u een betrouwbaar medium te vinden ?

Wij zijn in het bezit van de geschiktheid, de geleerdheid en de verworvenheid om u beter te kunnen dienen !

Onze specialisten voorspellen uw toekomst op alle gebieden, op liefdesgebied tot geldzaken.

Als u zult signaleren, werken onze consulenten alleen voor onze services . Ze worden eveneens op vaststaande momenten bijgeschoold en moderne technieken onderwezen. Op die manier zijn we er stellig zeker van dat zulks u eersterangs service en zeer gedetailleerde prognoses bekomt.

Op de hoofdpagina van de raadgevers vindt u alle feiten omtrent het verleden, de specialismen en de bedrevenheid van onze specialisten. Dat is cruciaal om te bevatten opdat u immer de adviseur kunt uitkiezen dewelke het best aan uw geding overeenstemt.

U kan onze adviseurs op allerlei manieren contacteren. Immer op de manier dewelke voor u het aangenaamst is.

Probeer het nu zelf!

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Kaartleggen:

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentMeer informatie over Kaartleggen

Om te kaartleggen hoef je geen ingenieur te zijn. Het kaartleggen heeft niets te zien met helderziend, helderhorend of welk soort mediumschap dan ook. Het kaartleggen staat daar geheel van opzij en is door een cursus gelijk door wie met een gezonde dosis doorzettingsvermogen aan te leren.

Het kaartleggen is gebaseerd op het combineren van de symboliek die staat beschreven op de kaarten. Je hebt heel veel verschillende soorten waarzegkaarten en elk met hun eigen specifieke doelstelling. Zo heb je de engelenkaarten die je persoonlijke boodschappen willen overbrengen, de Lenormand kaarten waarmee je de psyche van een persoon in kaart kan brengen en ook een toekomstbeeld kan vormen voor die persoon. Kaartleggen gebeurt ook met de zigeunerkaarten en de allerbekendste om te kaartleggen is de Tarot.

Waar niet iedereen direct zou aan denken is dat je ook kan kaartleggen met het gewone kaartspel die iedereen kent. Het kaartleggen kent al een grote en lange geschiedenis, de bekendste naam is toch waarschijnlijk Mlle Lenormand waar dan ook het hedendaagse Lenormand orakel van afstamt. Je hebt veel manieren om aan antwoorden te komen zoals runestenen, I Ching, pendelen, koffiedik kijken, ? enz.

Maar volgens de mogelijkheden die je hebt met alle vormen van divinatie komt het kaartleggen toch op de eerste plaats, tenzij je een medium bent en het alles voor je ziet, heb je met kaartleggen de grootste mogelijkheid om een persoon bij te staan en op zijn vragen te kunnen antwoorden gelijk van welke aard.

Voor wie aan zijn eerste kaartlegging wil beginnen kan ik de raad geven om zorgvuldig met zijn kaarten om te gaan en die best te bewaren in een stoffen doek. En ook zo weinig mogelijk zijn kaarten te laten gebruiken door anderen. Een kaartlegging gebeurt om raad te geven en is niet de bedoeling om je wil op te dringen. Bedenk ook dat kaartleggen je de keus geeft om de problemen te vermijden. Niet alles wat in het kaartleggen wordt gezegd is onomkeerbaar, zoals het voorspellen van een partner wil niet zeggen dat je honderd procent een partner zal hebben. Je zal de mogelijkheid hebben om iemand tot je partner te nemen, maar de eigenlijke beslissing ligt nog altijd bij jezelf.

Het kaartleggen is een mysterie op zichzelf en niemand weet hoe het komt dat je juist die kaarten neemt die een rol spelen in het verdere verloop van je leven. Maar één ding is zeker, wanneer je een probleem hebt en je weet er geen raad mee, laat dan zeker een kaartlegging doen en je zal verstelt staan hoe je leven wordt geprojecteerd in de kaarten die er voor je worden uitgekozen en dat ze dan toch een oplossing bieden ook.

Om te bellen via CREDITS (0,90?/min) bel je het nummer 085-88.80.119 (Nederland), 02/400.43.79 (Belgie) of 0031 85-88.80.119 (Buitenland). Om hiervan gebruik te kunnen maken, maak je een GRATIS ACCOUNT aan. Meer info over de credits vind je HIER.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Kaartleggen:

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentGerelateerde pagina's

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar contact@hipay.com.