Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Paranormaal

Direct informatie over Paranormaal

Probeert u een betrouwbaar medium te vinden ?

Wij zijn in het bezit van de geschiktheid, de geleerdheid en de verworvenheid om u beter te kunnen dienen !

Onze specialisten voorspellen uw toekomst op alle gebieden, op liefdesgebied tot geldzaken.

Als u zult signaleren, werken onze consulenten alleen voor onze services . Ze worden eveneens op vaststaande momenten bijgeschoold en moderne technieken onderwezen. Op die manier zijn we er stellig zeker van dat zulks u eersterangs service en zeer gedetailleerde prognoses bekomt.

Op de hoofdpagina van de raadgevers vindt u alle feiten omtrent het verleden, de specialismen en de bedrevenheid van onze specialisten. Dat is cruciaal om te bevatten opdat u immer de adviseur kunt uitkiezen dewelke het best aan uw geding overeenstemt.

U kan onze adviseurs op allerlei manieren contacteren. Immer op de manier dewelke voor u het aangenaamst is.

Probeer het nu zelf!

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Paranormaal:

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentMeer informatie over Paranormaal

Paranormaal kan je omschrijven als je zesde tintuig. Het woord paranormaal is veel omvattend en je hebt er ook verschillende takken in. Sommige mensen gaan gruwelen of krijgen kippenvel of werkt het op hun lachspieren als ze het woord paranormaal horen. Anderen zijn nieuwsgierig, willen er meer van weten, dan is er nog een groep die daadwerkelijk zich in het paranormale verdiepen.

Toch heeft ieder van ons iets paranormaals in zich. Heb je nog niet meegemaakt dat je in een situatie terecht komt en je dan denkt, ?daar had ik nu eens een voorgevoel van en nu gebeurt dit?. Of iets anders, je loopt de gehele dag te denken: ?het is lang geleden dat ik van die vriend of vriendin nog iets heb gehoord?? Ineens gaat de bel of de telefoon en het is die zelfde vriendin waar ik net aan gedacht had. Ja ! nu kunnen sommigen wel zeggen dat is toeval waar je van spreekt. In het paranormale bestaat geen toeval. Alles heeft zijn voor- en tegenstanders.

In het paranormale zijn de tegenstanders meestal omdat het niet tastbaar is of uit schrik voor het onbekende. Ze hebben in één ding wel gelijk, het is niet tastbaar of er is ook geen juiste verklaring over het paranormale. Paranormaal is meer dan dat zogezegd toeval ! een toekomstvoorspelling door middel van kaarten, een paragnost, helderziende, astrologie, ? hoe kan dit, is dat dan ook toeval?

Je mag ook niet verwachten als je bij iemand ten rade gaat en die persoon werkt op paranormaal vlak, hij of zij dan ook alles zien of kunnen voorspellen of met alles honderd procent juist zitten. Dit kan te maken hebben met een verkeerde interpretatie, beelden, signalen die niet goed worden overgebracht of de interpretatie die niet gelezen wordt zoals die wordt gegeven.

Je kan het ook anders laten lopen. Neem nu dat iemand die paranormaal is je voorspelt dat je één dezer dagen een auto ongeval zal hebben en je zegt daarna tegen jezelf ?ik stap lange tijd niet meer in een wagen?. Kan je dan zeggen die paranormale had het goed mis met de voorspelling. Spijtig genoeg zijn er mensen in het paranormale die hoog van de toren blazen en er toch niets van bakken.

Maar geef toe, dit kan je bij alle takken of beroepen hebben. In elk geval het is de moeite waard om eens contact op te nemen met iemand die paranormaal begaafd is. Er kunnen soms veel vragen of situaties opgelost worden. Mensen die werken met het paranormale, bekijken de dingen anders en krijgen ook hulp van een andere zijde. Is het nu uit de geesten wereld, van de engelen of van hun gids, het blijft gelijk als je maar geholpen bent.

Om te bellen via CREDITS (0,90?/min) bel je het nummer 085-88.80.119 (Nederland), 02/400.43.79 (Belgie) of 0031 85-88.80.119 (Buitenland). Om hiervan gebruik te kunnen maken, maak je een GRATIS ACCOUNT aan. Meer info over de credits vind je HIER.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Paranormaal:

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentGerelateerde pagina's

Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar contact@hipay.com.